Osnovan Interesni odbor mladih Reformista Zapad

U Društvenom domu u Punikvama održana je Osnivačka skupština Interesnog odbora Reformista Zapad. Za predsjednika izabran je Anđelko Brezovec, dok su za njegove potpredsjednike izabrani Nino Fištrek i Matija Ivanušić. U TIM Zapad pripadaju Gradovi Ivanec, Lepoglava, Općine Klenovnik, Vidovec, Maruševec, Donja Voća i Bednja.

Predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Tomislav Paljak pozdravio je sve okupljene te se u svom govoru osvrnuo na investicije Varaždinske županije u obrazovanje posebno ističući projekte energetske obnove osnovnih i srednjih škola gdje će se uložiti preko 62 milijuna kuna. Također, Paljak se osvrnuo i na destruktivnu politiku Živog zida te njihovog poticaja izlaska Hrvatske iz Europske unije, a upravo zahvaljujući fondovima EU Varaždinska županija je povukla preko 250 milijuna kuna što ju čini daleko najuspješnijom Županijom u Hrvatskoj.

Mladi Reformisti u vrlo pozitivnoj atmosferi predstavili su svoj program rada pred brojnim okupljenim članovima naglasivši kako im je drago da su na ovom području Županije dobili novu opciju i priliku da putem Reformista izlože svoje ideje i prijedloge.

Novoizabrani predsjednik Interesnog odbora mladih, Anđelko Brezovec, osvrnuo se na aktivnosti koje mladi na ovom području planiraju raditi. Tribine s temama za mlade, radionice, druženja s građanima kroz sportske igre i štandove samo su neki od planova koje je iznesao Brezovec. Također, Brezovec je naglasio kako je imao priliku otići u inozemstvo, a umjesto toga odlučio je ostati u svom rodnom kraju i otvoriti vlastitu tvrtku te će se kroz program mladih Reformista baviti i politikom koja će mladima pružiti viziju za ostanak.

Podršku mladima dali su i potpredsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Nenad Koščak, tajnik Županijske organizacije Davor Golub, potpredsjednici Gradske organizacije Varaždin Darko Detelj i Robert Vugrin, povjerenik Interesnog odbora mladih Varaždinske županije Dominik Kobzinek te predsjednici gradskih i općinskih organizacija.

Opširnije Razumijem Decline