Završeni su radovi na uređenju parkirališnih mjesta u ulici Zrinskih i Frankopana

Danas, 12.listopada, završeni su radovi na uređenju parkirališnih mjesta u ulici Zrinskih i Frankopana. Prije više od godinu dana pokrenuta je inicijativa od strane predsjednika Vijeća 3. Mjesnog odbora Nenada Koščaka i Marije Čović, predstavnice stanara zgrade br.19  za rješavanjem ovog velikog problema s kojima se stanari muče godinama.

Na njihovo veliko zadovoljstvo uređeno je 20 parkirnih mjesta. Ova inicijativa i konačno rješenje problema pokazuje koliko je važno komunicirati s građanima, osluškivati njihove probleme te na njih reagirati, što Vijeće 3. Mjesnog odbora i predsjednik Nenad Koščak svakodnevno i rade. Ovo je još jedan dokaz važnosti komunikacije  Vijeća s svim građanima mjesnog odbora i još jednom pozivamo gradsku vlast da ažurnije rješava probleme naših sugrađana u mjesnim odborima.

Sve inicijative Vijeća Mjesnih odbora u kojima Reformisti imaju predsjednike Vijeća, koje su prezentirane upravi grada Varaždina, rezultat su rasprava i zaključaka sa sjednica Vijeća mjesnih odbora koje se održavaju redovito. Svi projekti koji su predloženi za realizaciju u interesu su građana mjesnih odbora i korisnika infrastrukture na području mjesnih odbora. Sve aktivnosti koje vrše mjesni odbori usklađeni su sa potrebama građana i rezultat su svakodnevne komunikacije sa njima.  Politička je praksa u svim jedinicama lokalne samouprave (osim Varaždina) da dogovorene potrebe i projekte na području mjesnih odbora prema gradskim i općinskim upravama artikuliraju predsjednici mjesnih odbora kao predstavnici tog tijela.