U Petrijancu izabrano vodstvo mladih Reformista Sjever

U Petrijancu izabrano vodstvo mladih Reformista Sjever

U Petrijancu je jučer, 13. listopada, održana Osnivačka skupština Interesnog odbora mladih Sjever u koju ulaze organizacije Petrijanca, Sračinca, Cestice i Vinice. Za predsjednicu je izabrana Tihana Horvat iz Nove Vesi, a za potpredsjednike Alen Koprek (Nova Ves) i Lidija Kramar (Sračinec).  

U uvodnom obraćanju sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak koji izrazio zadovoljstvo okupljenim brojem mladih te istaknuo kako Varaždinska županija prepoznaje činjenicu da su mladi naša budućnost i nabrojio sve projekte posebno u obrazovanju koji se provode diljem Županije.

Pred velikim brojem okupljenih mladih predstavljen je i plan budućih aktivnosti te brojni programi i teme kojim će se aktivno posvetiti ova organizacija i novo izabrano vodstvo. Svaki dio županije ima svoju problematiku i svoje teme vezane na mlade  o kojima je potrebno razgovarati. Upravo ova organizacija koja okuplja mlade s područja Općina Petrijanec, Sračinec, Cestica i Vinica komunicirati će svoje probleme prema županijskom vodstvu i Savjetu mladih varaždinske županije u kojem Reformisti imaju svog člana, povjerenika Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije Dominika Kobzineka. Broj okupljenih i broj mladih koji se priključuju Reformistima diljem Županije još je jedan pokazatelj kako mladi sve više prepoznaju projekte koje rade Reformisti na području cijele Varaždinske županije na čelu sa županom i predsjednikom Narodne stranke – REFORMISTI Radimirom Čačićem.

Do sada, osnovane su  IO mladih Gradske organizacije Varaždin i Interesni odbor mladih Zapad u koji ulaze gradovi Ivanec, Lepoglava, Općine Klenovnik, Vidovec, Maruševec, Donja Voća i Bednja.

Podršku osnivanju ove organizacije osim predsjednika Županijske organizacije Reformista i zamjenika župana Tomislava Paljaka, podršku su dali i predsjednik Općinske organizacije Petrijanec i županijski vijećnik Roman Strelec, predsjednik Općinske organizacije Sračinec i županijski vijećnik Mihael Liber te predsjednica mjesnog odbora Nova Ves Ivanka Divjak.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”