Hitan zahtjev za sanaciju oštećenog i opasnog šahta na sredini prometnice u Ulici Stjepana Vukovića

U rujnu prošle godine predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak ispred Vijeća uputio je Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina zahtjev za sanaciju oštećenog i opasnog šahta na sredini prometnice u samom zavoju u Ulici Stjepana Vukovića kod stambenih zgrada.

- Nakon pet mjeseci, ne samo da šaht nije saniran, već je usred zavoja u samoj sredini prometnice postavljen i prometni znak koji onemogućava normalnu vidljivost i prohodnost automobila te predstavlja još veću opasnost od izazivanja prometnih nesreća. Ovakvo postavljanje prometnog znaka nasred prometnice predstavlja još veću opasnost, a s obzirom na zimsko vrijeme i skliske ceste ugrožavaju se i pješaci i biciklisti jer se problem nalazi pokraj stambenih zgrada. Od gradskih službi tražimo promptno reagiranje i sanaciju ovog problema. – rekao je predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak.