U Županijskoj palači sastanak o uređenju i opremanju HRT-ovog studija u Varaždinu

U Županijskoj palači sastanak o uređenju i opremanju HRT-ovog studija u Varaždinu

U Županijskoj palači u Varaždinu je danas, 4. veljače, održan sastanak župana Varaždinske županije Radimira Čačića, predsjednika Županijske skupštine Alena Runca te saborskih zastupnika Anđelka Stričaka i Josipa Križanića s pomoćnikom glavnoga ravnatelja HRT-a Jozom Barišićem.

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić je 11. siječnja 2019. godine s ravnateljima Srednje strukovne škole Varaždin i Gospodarske škole Varaždin potpisao ugovor o korištenju prostora površine 115 četvornih metara za potrebe smještaja HRT-ovog studija Čakovec i Varaždin.

Na sastanku su definirani daljnji koraci vezani uz uređenje i opremanje prostora s ciljem realizacije projekta u najkraćem mogućem roku s obzirom na nužnost provođenja postupka javne nabave.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem