Svaki novi izbori, sve veće zaduživanje – dokle? Zaduživanje od 20.000.000,00 kuna u zadnjoj godini mandata

Svaki novi izbori, sve veće zaduživanje – dokle? Zaduživanje od 20.000.000,00 kuna u zadnjoj godini mandata

Nešto manje od godinu dana preostalo je do lokalnih izbora ili razdoblja kada opsjednutost vlašću koči razumno i logično zaključivanje.

U vremenu kad uspješni gradovi, općine i županije uzimaju europski novac i tako povećavaju svoje proračune, načelnik Novoselec po ustaljenom obrascu u zadnjoj godini mandata zadužuje sve svoje sugrađane, nastojeći si tim novcem ponovo kupiti novi mandat. Opet ne čeka novu europsku lisnicu kao ni u slučaju dječjeg vrtića prije prošlih izbora već opterećuje proračun ovim dugoročnim kreditom.

Reformisti na ovakvu opetovanu bezobzirnost čovjeka kojemu je oduvijek  bila strana razlika između javnoga od privatnoga novca, ne pristaju i javno će poimence, imenom i prezimenom, prozvati svakoga od sedmero vijećnika iz njegove većine koji u utorak na sjednici Općinskog vijeća budu digli ruku za ovaj sulud i krajnje neodgovoran prijedlog. Novoselec za godinu dana više neće biti načelnik i ne možemo mu dopustiti da osim nas zaduži i našu djecu i unuke.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”