Županijski dužnosnici u tradicionalnom obilasku dežurnih službi

Županijski dužnosnici u tradicionalnom obilasku dežurnih službi

Već tradicionalno županijski su dužnosnici na prvi dan Nove godine obišli  dežurne službe, pa su tako saborska zastupnica Natalija Martinčević i zamjenik župana Robert Vugrin zaželjeli svako dobro službenicima PU varaždinske, članovima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te djelatnicima Opće bolnice Varaždin.

Zamjenik župana Vugrin je naglasio kako su ovim tradicionalnim  obilaskom željeli zahvaliti operativnim snagama te interventnim sustavima na području Županije za sve što su učinili u godini koja je iza nas.

- Važno je naglasiti kako su prošle godine dežurne službe pored svojih redovitih zadaća, i pored toga što su svakodnevno bili dvadeseti i četiri sata  na raspolaganju našim građanima, zbog izvanrednih okolnosti, te zdravstvene i krize uvjetovane elementarnim nepogodama, bili prisiljeni na iznadprosječne aktivnosti i zalaganja i zato im se na tome od srca zahvaljujemo . Zahvaljujemo i drugim službama koje danas nismo obišli, ali njihov doprinos je također veliki. Pokazalo se da je jako važno imati dobro posloženi sustav  koji je spreman brzo reagirati. U situaciji kad je trend novozaraženih u Varaždinskoj županiji krenuo prema smanjenju, mi smo bili u mogućnosti i spremni pomoći  stanovnicima u područjima pogođenim potresima što smo i odmah napravili.– rekao je zamjenik župana te svim dežurnim službama, ali i svim građankama te građanima zaželio mirniju, zdraviju i radosniju 2021. godinu.

Zahvalivši se na posjeti te podršci i načelnik PU varaždinske Predrag Benčić, županijski vatrogasni zapovjednik ujedno i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Varaždin Ivica Labaš, te ravnatelji Zavoda za hitnu medicinu Mladen Smoljanec i Opće bolnice Varaždin Nenad Kudelić,dr.med. istaknuli su izuzetno dobru suradnju s Varaždinskom županijom tijekom protekle godine.

Dužnosnici su svoje domaćine darivali prigodnim novogodišnjim paketima.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”