Interesni odbor žena Narodne stranke – REFORMISTI prikupio šarene paketiće za akciju ''Žena ženi'

Interesni odbor žena Narodne stranke – REFORMISTI prikupio šarene paketiće za akciju ''Žena ženi'

Interesni odbor žena Narodne stranke - REFORMISTI proteklog je tjedna organizirao prikupljanje šarenih paketića koji će u sklopu akcije ''Žena ženi'' biti poslani ženama s područja pogođenih potresom.

Akciju ''Žena ženi'' pokrenula je grupa žena još za vrijeme poplava u Posavini kada su žene diljem Hrvatske spakirale potrepštine koje su korisne ženama u ugroženom kraju.     

Akcija je ponovno zaživjela nakon potresa u Petrinji, Sisku i okolnim selima, a žene diljem Hrvatske ponovno pakiraju kutije od cipela i pune ih higijenskim potrepštinama i ostalim stvarima koje se nalaze na popisu akcije. Svaka kutijica umotana je u šareni papir i nosi poruku podrške upućenu ženi koja će kutijicu zaprimiti.

Ovoj predivnoj i hvalevrijednoj akciji ovog puta priključili su se i Reformisti, te će prikupljene kutijice tijekom sljedećeg tjedna dostaviti na sabirno mjesto u Zagrebu, odakle će ih volonteri akcije proslijediti u potresom pogođena područja.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”