Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić uputio je sućut obitelji Tuđman povodom smrti saborskog zastupnika prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana

Zagreb, 01. veljače 2021.

Poštovana obitelji Tuđman,

iskreno ožalošćeni primili smo vijest o smrti Vašeg voljenog sina, brata, supruga i oca te Vam u osobno ime i u ime stranke Reformisti izražavamo najiskreniju sućut. Gospodin Tuđman u svom djelovanju kao političar i znanstvenik primjer je časnog i dosljednog, nacionalnim interesima podređenog domoljuba. Osobno bila mi je čast da smo imali prilike surađivati od samih početaka stvaranja hrvatske države 1990. godine. Pristup i način njegovog djelovanja kroz dugi niz godina je standard kojem bi hrvatska politika trebala težiti i nadamo se da će ga u vremenu pred nama dostići.

Radimir Čačić