Priopćenje za medije_HDZ POD VODSTVOM STRIČAKA VEĆ SAD GUBITNIK IZBORA

Priopćenje za medije_HDZ POD VODSTVOM STRIČAKA VEĆ SAD GUBITNIK IZBORA

Već nakon prvog kruga izbora neupitno je da su Narodna stranka Reformisti u Županiji u cjelini i nezavisna lista Budimo grada razini Varaždina postigli uvjerljive pobjede.

Narodna stranka Reformisti je za 50 % povećala svoj rezultat u županijskoj skupštini, a HDZ je sa jednom strankom više u koaliciji pao. U općinskim i gradskim vijećima za 40 vijećnika smo povećali svoj rezultat iz 2017., a HDZ s HSLS-om i HSU-om zajedno je izgubio 25 vijećnika.

Narodna stranka REFORMISTI nije imala niti jednog općinskog načelnika ili gradonačelnika, a sada ima 2 reformistička načelnika i 3 nezavisna s podrškom reformista pri čemu očekujemo pobjede reformističkih kandidata u još jednom gradu i četiri općine.

HDZ je već izgubio 2 načelnika općina od Reformista i očekujemo da da ćemo i po broju načelnika i gradonačelnika nakon drugog kruga potvrditi svoju poziciju dominantne političke snage u Varaždinskoj županiji.

HDZ pod vodstvom Anđelka Stričaka ne samo da je ostvario ovako loše rezultate već je i od strane svojih članova ravnatelja Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Kovačića  (HDZ) i županijskog pročelnika Jakopovića (HDZ) razotkriven kao čovjek koji iznosi laži o privatizaciji Specijalne bolnice Varaždinske toplice.

Zašto sve to? Zato jer Anđelko Stričak ne vodi kampanju HDZ-u već isključivo kandidatkinji za gradonačelnicu Varaždinskih Toplica Dragici Ratković, koja čak niti nije HDZ. Toga su svjesni njegovi birači, a posebno stranački kolege. 

Nedostatak bilo kakvih rezultata za Varaždinsku županiju, nedostatak bilo kakve vizije razvoja Varaždinske županije, nedostatak stranačkog rada i nedostatak podrške svojim kolegama nadoknađuje poticanjem lažnih i jadnih objava u svim oblicima. 

 

Takve politike nikad nisu niti će dati rezultate među građanima naše županije pa čak niti među vlastitim članovima. 

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”