ŽUPAN STRIČAK ZAUSTAVIO ULAGANJA OD 600 MILIJUNA KUNA U VARAŽDINSKE TOPLICE

ŽUPAN STRIČAK ZAUSTAVIO ULAGANJA OD 600 MILIJUNA KUNA U VARAŽDINSKE TOPLICE

U mandatu župana Čačića i predsjednika Upravnog vijeća Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Bedekovića u Varaždinske Toplice uloženo je preko 260 milijuna kuna. Za period 2021.-2027.  kroz sredstva Europske unije po prvi puta je za namjenu financiranja  turističke infrastrukture u Hrvatskoj predviđeno  2 mlrd i 200 milijuna kuna. Po Razvojnom sporazumu predloženom od strane župana Čačića, od tog iznosa za Varaždinske Toplice predviđeno je 600 milijuna kuna.

Više...
Održan Sabor Narodne stranke – REFORMISTI

Održan Sabor Narodne stranke – REFORMISTI

Sabor Narodne stranke – REFORMISTI održao se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i trenutno važećih Odluka Stožera civilne zaštite RH, a svi prisutni imali su valjane EU COVID potvrde.

Narodna stranka – REFORMISTI održala je svoj 4. Sabor stranke na kojem su delegati iz cijele Hrvatske izabrali najviša tijela Reformista. Za predsjednika Narodne stranke – REFORMISTI ponovno je izabran Radimir Čačić, za potpredsjednicu Natalija Martinčević, a za predsjednicu Središnjeg odbora Sandra Herman.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”