Reformisti i njihovi gosti uživali u Špancirfestu

Reformisti i njihovi gosti uživali u Špancirfestu

Predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević zajedno s kolegicama i kolegama iz predsjedništva Gradske organizacije Varaždin  i Županijske organizacije Varaždinske županije posjetili su 25.-ti varaždinski Špancirfest. U društvu Reformista Špancirfest su posjetili i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik IDS-a Dalibor Paus, predsjednik Fokus-a Davor Nađi, saborski zastupnik Damir Bajs te član predsjedništva Fokusa Dubravko Ponoš.

Više...

Priopćenje Narodna stranke - REFORMISTI kao odgovor na priopćenje županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije

Istina boli

Općepoznatu i lako dokazivu činjenicu da su SDP Varaždinske županije i grada na prošlim lokalnim izborima 2021. tijesnom većinom dobili gradonačelnika, a te većine bez maksimalnog angažmana i glasova Reformista ne bi bilo. Na istim izborima na razini županije isti taj SDP učinio je i pasivno i aktivno sve da za župana bude izabran HDZ-ov kandidat Stričak. Ništa od izrečenog nijednom riječju SDP Varaždinske županije nije demantirao, osim što je konstatirano da Narodna stranka –REFORMISTI nije oduševljena takvim ponašanjem.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”