Podržava li Stričak nezakonito trošenje javnog novca?

Podržava li Stričak nezakonito trošenje javnog novca?

 

Vijećnik Narodne stranke – REFORMISTI Željko Bedeković na današnjoj je sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije upitao župana Stričaka hoće li od člana HDZ-a, načelnika i ravnatelja javne ustanove za kojeg Odluka Visokog upravnog suda konstatira da je „javna sredstva s kojima je ovlašten raspolagati iskoristio za osobni probitak odnosno vlastite interese“ zatražiti ostavku na mjesto ravnatelja javne ustanove i načelnika općine ili će priznati da podržava nezakonito trošenje javnog novca u svrhu samopromocije?

Više...
Fair play lista liberalnih stranaka, na EU izborima očekuje 2 mandata

Fair play lista liberalnih stranaka, na EU izborima očekuje 2 mandata

Zagreb, 20. svibnja 2024. – „Fair play lista 9 je tim normalnih i pristojnih ljudi, i u našem timu igraju samo najbolji. Mi smo brana svakom obliku ekstremizma i najsnažniji odgovor na političku nekulturu u Hrvatskoj. Vrijeđanja i srozavanje komunikacije kakvoj smo svjedočili u parlamentarnoj izbornoj kampanji od nas nikada nećete vidjeti“, izjavio je nositelj liste broj 9, kandidat broj 1 Valter Flego na današnjem predstavljanju Fair play liste 9 u Zagrebu na kojoj se na 11 mjestu nalazi i predsjednik Reformista Radimir Čačić, dodavši da 9. lipnja očekuju dva europska mandata.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”