Reformisti protiv proračuna Grada Varaždina za 2019.: nema rješenja za bale i nema EU projekata

Reformisti protiv proračuna Grada Varaždina za 2019.: nema rješenja za bale i nema EU projekata

Vijećnici Reformista na sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina u ponedjeljak, 17. prosinca, nisu podržali proračun Grada za 2019. godinu. Ne možemo vjerovati da smo na polovici mandata, da glasamo o trećem proračunu aktualne gradske vlasti, a još uvijek nemamo prijedlog rješenja za bale? Gradska vijećnica i predsjednica Gradske organizacije Varaždin Narodne stranke – Reformisti Natalija Martinčević na sjednici je podsjetila da su Reformisti podržali prvi proračun nakon lokalnih izbora, kao i proračun za ovu godinu.

Više...
Za probleme mjesnih odbora gradonačelnik nema niti sluha niti interesa

Za probleme mjesnih odbora gradonačelnik nema niti sluha niti interesa

Nakon objave u pojedinim medijima o tome kako gradonačelnik moli predsjednike Vijeća za aktivnije uključivanje i predlaganje rješenja te provedbu projekata, moramo reagirati na ovakvo podcjenjivanje i ponovno iznošenje neistina od strane gradonačelnika. Sastanak predsjednika Vijeća mjesnih odbora s gradonačelnikom sazvan je samo kao obavijest, s obzirom da se prijedlog proračuna počeo pripremati prije nekoliko mjeseci.  Kao predstavnici građana, legitimno izabrani na izborima, pozvani smo da o njemu razgovaramo pet dana prije izglasavanja umjesto da sudjelujemo u njegovom kreiranju u stavkama važnim za mjesne odbore.

Više...
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem