Narodna stranka - REFORMISTI

Narodna stranka - REFORMISTI

Na jednom od najznačajnijih spomenika starijeg željeznog doba u Hrvatskoj, Gamuli u Martijancu, ovih dana izvršeni su radovi čišćenja. Radi se o spomeniku koji datira okvirno iz 7.st.pr.kr.

Gradonačelniku Tomaševiću želimo sve najbolje u radu i spremni smo mu dati i višestruko veći period mira od standardnih 100 dana.

Uoči sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina koja će se održati danas, 10. prosinca predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan i dr. Mirjana Kolarek Karakaš, vijećnica u Gradskom vijeću  Grada Varaždina s liste Reformista održali su konferenciju za medije.

Uoči 5. sjednice Gradskog vijeća Grada Ludbrega vijećnici Reformista Krešimir Horvat i Jasminka Topolko uputili su nekoliko inicijativa prema gradonačelniku Dubravku Biliću i predsjedniku Gradskog vijeća Darku Jagiću te pozivaju sve vijećnike da ih podrže u interesu svih građana Ludbrega. 

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti Varaždinske županije održala je u utorak Izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je još jedan mandat dobila dosadašnja predsjednica Natalija Martinčević.  Za podpredsjednike Županijske organizacije izabrani su Branimir Nađ i Željko Bedeković.

Sveti Nikola danas je posjetio i razveselio djecu u Donjoj Voći. Osnovnoškolci u Donjoj Voći, ali i u područnoj školi u Gornjoj Voći bili su oduševljeni šarenim paketićima koji su ih danas dočekali u njihovim školama.

U općini Trnovec Bartolovečki danas je bio uzbudljiv dan za najmlađe. Općina je osigurala poklone za sve mališane koji pohađaju Dječji vrtić "Zeko" Trnovec, Dječji vrtić ''Mala Oaza'' Bartolovec, OŠ Trnovec i OŠ Šemovec. Naravno, zaboravljena nisu ni djeca vrtićke dobi koja ne pohađaju dječji vrtić, ali su s područja općine, te su i za njih pripremljeni pokloni koji su ih dočekali u prostorijama Općine.

Srijeda, 08 December 2021 09:21

Sveti Nikola u Martijancu razveselio najmlađe

Povodom blagdana Sv. Nikole, danas je u Martijancu organizirana podjela poklona za najmlađe mještane. Općina Martijanec osigurala je vesele poklone za djecu s područja Općine.

U suradnji s GDCK načelnica općine Trnovec Bartolovečki, verica Vitković, podijelila je  prehrambene pakete i deterdžente za rublje za korisnike zajamčene minimalne naknade i druge socijalno ugrožene građane sa područja općine Trnovec  Bartolovečki.

Stranica 1 od 77
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”