Narodna stranka - REFORMISTI

Narodna stranka - REFORMISTI

Danas, 22. studenog 2022. godine, održana je konferencija za medije na kojoj su sudjelovali predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin, predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina i nositeljica liste Reformista Zdravka Grđan i vijećnica u Gradskom vijeću dr. Mirjana Kolarek-Karakaš.

GNJUSNE LAŽI HDZ-a I KLAPŠE O AMBULANTI MARUŠEVEC

Potaknuti još jednom u nizu laži HDZ-a ali i načelnika Općine Maruševec g. Klapše da je došao kraj dugogodišnjem zaobilaženju ambulante u Maruševcu po pitanju investicija i održavanja, prisiljeni smo reagirati budući da je naš ravnatelj g. Podbojec četiri godine obnašao dužnost ravnatelja županijskog Doma zdravlja kako bi javnost upoznali s ČINJENICAMA.

Ponedjeljak, 31 October 2022 14:21

Pozivamo vas na ''Etno dan KUD-a Martijanec''!

KUD Martijanec poziva sve građane na ''Etno dan KUD-a Martijanec'', koji će se održati 6. studenog 2022. u školskoj sportskoj dvorani u Martijancu.

Petak, 14 October 2022 15:33

Stričak – ostavka odmah!

Objavljena snimka pokazuje što smo i do sada tvrdili. Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak (HDZ) fizički se obračunavao s gostima kafića u 3.20 ujutro u vidno alkoholiziranom stanju. 

Dana 08.10.2022. na Tržnici Utrine održana je sljedeća u nizu akcija zagrebačkih reformista. Ovaj put sa građanima smo se družili u Novom Zagrebu. Jesen je blaga, idealna prilika za malo čvenka sa našim biračima pa smo ju i iskoristili. U ugodnom druženju, proveli smo dobrih 2h pri čemu smo kao i inače, dijelili male poklončiće i prigodni stranački materijal. Računamo da je pored nas prošlo oko 300 ljudi. Osjeti se pojačana nervoza, usljed egzistencijalnih strepnji. Na postavljeno pitanje: 

Općina Trnovec Bartolovečki svojim je osnovnoškolcima i vrtićarcima darovala ukupno 1500 kg neretvanskih mandarina. Načelnica Verica Vitković tim je povodom posjetila dječji vrtić ''Mala oaza'' u Bartolovcu gdje su ju dočekala vesela djeca i njihove odgajateljice te ravnateljica Karin Linet Kosir.

Vrijedne članice trnovečke udruge žena ''Trnovečko srce'' ovog su vikenda u Trnovcu pripremile prekrasnu manifestaciju ''Okusi i običaji našega kraja''.

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević osvrnula se na stalne uvrede i klevete župana Stričaka.

- Reformisti su u izbornom programu, čija sam nositeljica za Grad Varaždin, i u potpisanom Sporazumu o programskoj suradnji u Gradskom vijeću Grada Varaždina s SDP-om za mandat 2021.-2025. vrlo visoko pozicionirali obrazovanje, školstvo i pronatalitetnu politiku.

Župan Čačić bio je jedini župan u povijesti Hrvatske koji se odrekao svoje plaće. Naime, uz uvjet da mu Županijska skupština dozvoli formiranje i raspolaganje humanitarnim fondom formiranom na temelju odricanja od plaće. Čačić se te iste plaće odrekao i primao samo bruto naknadu u iznosu od 8245 kuna, umjesto bruto plaće od 33200 kuna.

Stranica 1 od 81
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”