Ivana

Ivana

Narodna stranka - REFORMISTI na sjednici Predsjedništva donijela je Odluku o podršci Zoranu Milanoviću na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

Četvrtak, 27 June 2024 08:03

Priopćenje za medije

Narodna stranka – REFORMISTI prenosi pisano očitovanje predsjednika Radimira Čačića povodom javno objavljene isprike Davora Patafte:

 

Vijećnik Narodne stranke – REFORMISTI Željko Bedeković na današnjoj je sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije upitao župana Stričaka hoće li od člana HDZ-a, načelnika i ravnatelja javne ustanove za kojeg Odluka Visokog upravnog suda konstatira da je „javna sredstva s kojima je ovlašten raspolagati iskoristio za osobni probitak odnosno vlastite interese“ zatražiti ostavku na mjesto ravnatelja javne ustanove i načelnika općine ili će priznati da podržava nezakonito trošenje javnog novca u svrhu samopromocije?

Jučerašnji Dan državnosti kandidati liste broj 9 obilježili su nogometnom utakmicom. Tom je prilikom nositelj Fair play liste 9, kandidat broj 1 Valter Flego izjavio:

Zagreb, 20. svibnja 2024. – „Fair play lista 9 je tim normalnih i pristojnih ljudi, i u našem timu igraju samo najbolji. Mi smo brana svakom obliku ekstremizma i najsnažniji odgovor na političku nekulturu u Hrvatskoj. Vrijeđanja i srozavanje komunikacije kakvoj smo svjedočili u parlamentarnoj izbornoj kampanji od nas nikada nećete vidjeti“, izjavio je nositelj liste broj 9, kandidat broj 1 Valter Flego na današnjem predstavljanju Fair play liste 9 u Zagrebu na kojoj se na 11 mjestu nalazi i predsjednik Reformista Radimir Čačić, dodavši da 9. lipnja očekuju dva europska mandata.

Zagreb, 14. svibnja 2024. – Danas je u Zagrebu povodom predstojećih izbora za Europski parlament održano predstavljanje kandidata koalicije 12 liberalno – centrističkih stranaka na čelu s nositeljem liste Valterom Flegom i manifesta Europske demokratske stranke (EDP) koja je zajedno sa Alde i Renaissance članica grupacije Renew Europe u Europskom parlamentu, čiji je redovni član i Narodna stranka – REFORMISTI.

Petak, 19 April 2024 12:21

Priopćenje IZBORI 2024.

Narodna stranka-REFORMISTI zahvaljuje građanima na velikoj potpori i glasovima kojima su potvrdili važnost i značaj Reformista posebno u Varaždinskoj županiji.

Narodna stranka – REFORMISTI održala je danas druženje s građanima u Varaždinu i predstavljanje programa za izbore za Hrvatski sabor 17.4. 2024.

 Lista br.15, kandidat br.13 Radimir Čačić

Predsjednik REFORMISTA Radimir Čačić posebno je govorio o programu stambenih politika jer je daleko najveći i najkompleksniji problem s kojim se suočava hrvatsko društvo i hrvatska država demografski slom, a jedna od ključnih pretpostavki u njegovom rješavanju je priuštivo stanovanje.

Najveća prevara ovih izbora je Lista Matije Posavca Nezavisna platforma Sjever. To je lista koja na prvo mjesto stavlja Matiju Posavca koji zbog činjenice da je župan ne može biti saborski zastupnik pa je opravdano pitanje građana;  tko će ukoliko i dobije jedan mandat umjesto njega u Sabor?

Stranica 1 od 7
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”