Na grah i sarmu u Martijanec!

Na grah i sarmu u Martijanec!

Pozivamo Vas na proslavu 1. svibnja Praznika rada od 10:00 sati u Općini Martijanec na ŠRC "Plitvica" (Sudovčina).

Okupljanje započinje od 10:00 sati, a sama podjela graha i sarme  predviđena je od 12:00 sati. Očekuje Vas odlična atmosfera uz dobru glazbu i cijelodnevno druženje.  

Proslavi će se pridružiti predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Predsjednik Reformista Čačić, saborska zastupnica Martinčević i predsjedništvo Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije prethodno će od 10.00 sati posjetiti Izletište Drava u Varaždinu.

 

Pozivamo Vas nam se pridružite na proslavi Praznika rada u Martijancu!

Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

Kratke upute za dolazak: U naselju Sudovčina potrebno je skrenuti s glavne ceste u Plitvičku ulicu, kraj DVD-a Sudovčina. Iz smjera Varaždina prema Ludbregu skretanje u lijevo. Nakon toga se vozite ravno do ŠRC-a "Plitvica".

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”