REFORMISTI: Podrška kandidaturi Zorana Milanovića za predsjednika RH

Narodna stranka - REFORMISTI na sjednici Predsjedništva donijela je Odluku o podršci Zoranu Milanoviću na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

Reformisti su i u prošlim izborima aktivno podržali aktualnog predsjednika s kojim dijelimo temeljne političke vrijednosti te smatramo da je svojim djelovanjem bio bitna i često najprepoznatljivija nužna protuteža vlasti opterećenoj korupcijom i aferama te vođenom stalnim naporom da se hrvatske institucije i društvo u cjelini zarobi mrežom stranačkog utjecaja i interesa.

U mandatu nove Vlade koji započinje gotovo istovremeno s mandatom novog predsjednika ili predsjednice potreba za jasnim i snažnim porukama, stavovima i odukama koje upozoravaju na društvene negativnosti i brane temeljne civilizacijske vrijednosti kroz javno djelovanje i odluke u okviru ustavnih ovlasti predsjednika postaju važnije nego ikad.

To su razlozi zašto je odluka predsjedništva Narodne stranke REFORMISTI bila jednoglasna.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”