Reformisti se zahvalili medicinskim sestrama te im čestitali njihov dan

Reformisti se zahvalili medicinskim sestrama te im čestitali njihov dan

Jučer se obilježavao Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara, tim povodom Reformisti diljem Varaždinske županije malim znakom pažnje čestitali su im njihov dan.

Krešimir Horvat darivao je medicinske sestre u Ludbregu, Luka Brezovec medicinske sestre i tehničare u Novom Marofu, Kristina Geci i Jelena Pavleković u Ivancu i Drago Oštarjaš u Klenovniku.

- Velike zahvale idu svim medicinskim sestrama koje svakodnevno podnose veliki teret, a posebno im hvala na njihovom nesebičnom trudu u ovim nezahvalnim trenucima u borbi s pandemijom. Bez njih ne bismo mogli napraviti i postići sve što smo postigli i zbog toga im se od srca zahvaljujemo – naglasili su Reformisti.

Svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima sretan Međunarodni dan sestrinstva – medicinskih sestara i medicinskih tehničara!

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”