Priopćenje za medije, Županijska oganizacija Reformista Varaždinske županije i Gradska organizacija Reformista Ludbreg

Priopćenje za medije, Županijska oganizacija Reformista Varaždinske županije i Gradska organizacija Reformista Ludbreg

Donedavni SDP-ovac, jedan od rijetkih ali svakako najsramotnijih primjerka prijelaza iz SDP-a u HDZ govori o čovjeku bez obraza i morala koji sada želi svoje glasove dobivene od SDP-a i centra prebaciti HDZ-u.

HDZ-ov kandidat za župana Anđelko Stričak poznat kao netko sa "svojim čvrstim stavovima"  izjavio je  2019. godine da citiramo: " HDZ uvijek ima svog kandidata, a g. Bilića nekog tko ima pravomoćnu presudu ne bismo podržali ni kao nezavisnog". Ne razumijemo kako g. Stričaku sada nije neugodno tražiti potporu od Bilića, a nakon što je davao takve izjave o njemu.

Vjerujemo da će građani grada Ludbrega prepoznati spletke i pipke HDZ-ove hobotnice i gradonačelnika Bilića i izaći u nedjelju na izbore te svojim glasom podržati aktualnog župana Radimira Čačića. 

 

Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije

Gradska organizacija Reformista Ludbreg

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”