Izabrano novo predsjedništvo zagrebačkih Reformista

Na današnjoj redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Zagreb Narodne stranke – REFORMISTI izabrano je novo Predsjedništvo te kandidatkinje i kandidati za Središnji odbor kao i za Regionalni savez Reformista. Ovim su izborima prethodili unutarstranački izbori Reformista po podružnicama u gradskim četvrtima Grada Zagreba.

Novoizabrani predsjednik zagrebačkih Reformista je Krešimir Komljenović, novoizabrana potpredsjednica je Anita Velić Fabijanić, a novoizabrani potpredsjednik je Željko Lekšić. Predsjednik Komljenović se obratio gradskim delegatima u prepunoj velikoj dvorani Središnjeg ureda Reformista i najavio aktivno sudjelovanje Reformista u zagrebačkoj političkoj areni. Na izbornoj skupštini bili su i predsjednik Reformista Radimir Čačić, kao i glavna tajnica Reformista Alenka Košiša Čičin-Šain.

Svi prisutni imali su potvrde o cijepljenju protiv Covid 19 virusa.